GRUP COMPLET „E-Learning for EVS Plus” în Franța (21-30 iunie 2018)

Căutăm participanți activi în domeniul SEV – Serviciul European de Voluntariat (mentori, coordonatori ș.a.) care doresc să se implice în training-ul „E-Learning for EVS Plus” din Strasbourg, Franța. 

Datele proiectului: 21-30 iunie 2018; Număr locuri: 3 participanți;

Despre ce e vorba?  Platforma online e-learning a devenit un instrument concentrat pe eficientizarea cunoștiințelor și procesului de învățare, structurând conținut pe diferite teme pe care utilizatorul le poate folosi, explora, rearanja, dezbate și traduce.

Având în vedere că e-learning nu pune la dispoziție și informații  despre mai buna dezvoltare a competențelor voluntarului european, acest proiect propune organizarea unui spațiu pe această platformă în care lucrătorii în domeniul SEV să poată contribui și prelua informații despre eficiențizarea muncii lor.

Obiective:

  • dezvoltarea unor noi competențe ale lucrătorilor de tineret, staff-ului și experților în SEV din perspectiva utilizării platformei e-learning în sfera învățării unor metode moderne folosite în educația non-formală;
  • promovarea unor practici inovatoare în sfera SEV și Serviciul European de Solidaritate;
  • conceperea unui instrument modern de identificare și validare a cunoștiințelor, abilităților și competențelor în domeniul SEV obținute prin e-learning.

Pentru înscrieri contactează-ne pe ioana.actor@gmail.com * și trimite-ne CV-ul tău.

*pentru mai multe detalii contactează-ne la aceeași adresă

TR Strasbourg 18.jpg

Training-ul de la Strasbourg este cea de-a doua mobilitate a proiectului, prima fiind în desfășurare în Grecia (17-28 martie) **

** training-ul din Grecia are ca scop instruirea participanților cu privire la platforma e-learning; training-ul de la Strasbourg este dedicat creației propriu-zise de conținut online și metode de identificare și validare a competențelor oferite de sesiunile de training online.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: