ÎNSCRIERI: Training Course | EduGamEco | Lefkada, Grecia

A.C.T.O.R. deschide un proces urgent de selecție pentru training-ul „Edu-GamEco” în Lefkada, Grecia între 05/10 și 14/10/2017.

 

Caracteristici

Căutăm 3 participanți pentru training-ul Edu-GamEco – în cadrul întâlnirii, participanții vor dezvolta competențe despre educație în antreprenoriatul social, cu viziunea promovării și comercializării jucăriilor educațonale și ecologice. De asemenea, aceștia vor pregăti și creea training-uri online despre educarea tinerilor în antreprenoriatul social, în domeniul jucăriilor educaționale și ecologice; participanții vor organiza și o expoziție în Lefkas pentru a promova jucării ecologice sustenabile și pentru a determina tinerii, părinții și profesorii comunității locale de a lua decizii responsabile în ceea ce privește alegerea jucăriilor în general. În cadrul expoziției, participanții vor prezenta rezultatele proiectului (materiale video și training-uri online) și vor organiza dezbateri publice.

Costurile pentru cazare sunt acoperite de organizator, iar costurile de transport vor fi rambursate tot prin organizația coordonatoare. Zilele de călătorie sunt: 04/10 și 15/10.

Dacă vrei să participi, trimite-ne CV-ul tău la ioana.actor@gmail.com și te contactăm noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: