Informatii utile pentru participantii in schimburi interculturale de tineret

  • Pe tot parcursul schimbului intercultural, participantii sunt insotiti de 1 sau 2 leaderi de grup (persoane majore cu experienta in participarea la schimburi de tineret si in lucru cu tinerii) care au rolul de a se asigura de siguranta si buna starea participantilor.
  • Participantii minori, pentru a parasi tara, au nevoie de o procura de la notar, semnata de ambii reprezentanti legali conform careia este in regula sa calatoreasca in afara Romaniei. Pentru aceasta procura este intotdeauna nevoie de un act de identitate al liderului de grup.
  • La finalul schimbului fiecare participant primeste un Youthpass, certificat recunoscut international care atesta competentele dobandite pe parcursul intregii experiente.
  • Pentru motivarea absentelor scolare, participantul poate solicita din partea A.C.T.O.R o adeverinta de participare la schimb intercultural de tineret.
  • Pentru schimburile interculturale care fac parte din reteau Drums4 peace, atelierele sunt intotdeauna cele specifice  Drums4Peace (vezi categoria Drums4Peace sau viziteaza site-ul http://www.drumsforpeace-network.org/)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: